Hjem – Gammel

Friluftsaktiviteter og turisme øker i popularitet over hele verden, også i Skandinavia og Norge. Spenningen og økende tilgjengelighet av attraktiv natur tiltrekker seg et økende antall brukere, også internasjonale. Økende turisme bidrar og til et økende mangfold av de som ferdes ute i naturen. Dette medfører økt sannsynlighet for skader og ulykker.

Vi har et ønske om å forebygge og bedre kunnskapen til å håndtere medisinske tilfeller og ulykker ute i naturen på beste mulig måte ved å tilby internasjonalt standardiserte kurs innenfor dette området. Kursene Wilderness First Aid og Wilderness First Responder er beregnet på personer uten tidligere medisinsk utdannelse. Kursene er rettet mot de som har tenkt å reise og utfolde seg i naturens gleder og utfordringer, eller som skal ha ansvar for grupper som ferdes i naturen feks guider eller turledere Vi samarbeider med University of Utah og AdentureMed med å tilby ulike kurs, der noen gir en internasjonal sertifisering.

Det vil bli avholdt et WFR resertifiseringskurs høsten 2022. Nøyaktig dato vil bli annonsert på dette side.

Som ny WordPress-bruker bør du gå til ditt kontrollpanel for å slette denne siden og lage en ny side med ditt innhold. Ha det gøy!